DE PERFECTE POLO. JE HEBT 'M GEVONDEN!

Als mode-ondernemers zien wij dat het pak langzaamaan plaatsmaakt voor wat minder formele kleding. Corona en het feit dat we massaal thuiswerken versnelt deze transitie. Daarom roepen wij wel eens gekscherend: weg met het pak, leve de polo! Want een mooie polo biedt het beste van twee werelden; die zit top en je ziet er top uit. Ook onder een jasje, voor als het wat gekleder moet.

Met die gedachte zijn wij QLUP of Kings gestart. Rondvraag in onze directe omgeving bevestigde wat wij al dachten: mannen zijn altijd op zoek naar de perfecte polo. Die heb je nu gevonden met QLUP of Kings.

Perfectie is voor QLUP of Kings veelomvattend. De stoffen bijvoorbeeld, zijn speciaal ontwikkeld voor onze polo’s. Ze geven geen krimp, hebben een soft-feel, bieden ultiem draagcomfort en hebben antimicrobiële eigenschappen. Ook de kleuren zijn blijvend. Zelfs na vele wasbeurten.

Perfectie zit ook in de ultieme fit. Wij hebben net zolang gemeten, getest en gepast tot we helemaal tevreden waren. Niet te kort, niet te lang, niet te smal en niet te breed. Precies goed. QLUP of Kings polo’s dragen als een koning!

Tot slot bieden we je perfectie in service. Zoals gezegd zijn we al decennia werkzaam in de mode en weten we hoe belangrijk service is. Daarom: een man een man, een woord een woord. Gratis verzenden, gratis retour. En als er iets is, lossen we het op. Altijd.